Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om oss

ABE Star Parkett AS er et solid parkettfirma, etablert 1983 med røtter tilbake til 50-tallet. I år 2000 gikk foretaget over til et aksjeeslskap. Vi utfører oppdrag vesentlig i Oslo og Akershus.

Vi utfører

Våre oppdrag varierer fra større prosjekt, forsikringssaker til oppdrag for private hjem. Vi legger parkett, sliper parkett og behandler parkett. Vi sliper, om nødvendig høvler gamle tregulv, trapper med mere. Behandlingen varierer etter kundens eget ønske, blant annet lakking, oljing, beising, luting og pigmentering.
Den siste tiden har trenden gått mer i retning av oljet gulv. Dette gir en lunere overflate enn et lakkert gulv.

Visjon og kvalitet

I dag er vi 3 heltidsansatte, samt noen på deltid.
Vi har et overordnet mål, å yte god service og ha fornøyde kunder - dette er ekstremt viktig for oss.
Vi er medlem av Norges Parkettsliperforbund en garanti for godt utført arbeid. Vi har gode seriøse samarbeidspartnere,som for seg står for kvalitet med flotte referanser. Maskinparken består av nye moderne maskiner, som er alfa & omega for å utføre et godt stykke arbeid. Har dere behov for hjelp med gulv,trapper eller andre ting som skal slipes, kontakt oss for en gratis befaring. Samtidig kan vi vise prøver på forskjellig typer behandling.

 

Logg inn