Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Tjenester

Redd for støv etter gulvsliping?

Som regel er det mindre støv etter jobben er utført enn før vi begynner. Vi tilbyr støvfri gulvsliping, vårt støvsuger system filterer bort 99.95% av støvet. Det gjør at man ikke trenger å fjerne gardiner og ta ned bilder fra veggene. Du slipper også en totalrengjøring av huset som man trenger ved tradisjonell gulvsliping. Der det er mulig setter vi støvfiltreringen utendørs.

Overflatebehandlig

Vannbasert eller oljebasert

Man har mange valgmuligheter når man har slipt opp gulvet sitt. De forskjellige behandlingene har forskjellige egenskaper. Og kan fåes i forskjellige farger. 

Vannbasert lakk

Vannbasert lakk er miljøvennlig og gir et lysere preg enn tradisjonell lakk. Den gir en veldig ripefast overflate og har kortere tørketid. Noe som kan gjøre at gulvet blir ferdig raskere. Vannbasert lakk kan fåes i veldig matt glans.

Oljebasert lakk

Oljebasert lakk er den mest brukte lakken. Den er slitesterk og gir en egen glød og finish til gulvet. Lakken har lengre herdetid

Olje

Olje gir et matt preg, fremhever struktur og gir en naturlig følelse av treverket. Kan fåes i forskjellige farger. Oljede gulv krever mer vedlikehold for å ikke tørke ut. Kan overlakkeres.

Voks

Voks tåler mer enn vanlig olje og kan gi et like matt preg. Vil gi et lysere resultat enn olje. Kan fåes i forskjellige farger.

Hardvoksolje

Hardvoksolje kombinerer egenskapene i olje og voks. Oljen trekker ned i gulvet fremhever strukturen og voksen legger seg på toppen som en beskyttende hinne.

Produkter

Classic uretanlakk er en oljebasert og er Norges mest brukte lakk, den er meget slitesterk og kjemisk motstandsdyktig. Fremhever dyde og struktur i treverket.

Bona vannbasert lakk er en miljøvennlig vannbasert lakk. Gir et lysere gulv. Kan pigmentes enda lysere. Finnes i ekstra matt.

Pallmann Magic Oil er en hardvoksolje som er meget slitesterk og gir et oljetutseende.

Pallman Magic Oil

Monocoat er en hardvoks som blir ferdig på en dag. Her har du valget mellom mange forskjellige farge.

Monocoat

Woca er en tradisjonell olje som finnes i mange farger. Denne kan brukes alene men kan også overlakkeres med både vannbasert og oljebasert lakk.

WOCA COLOUR OILS

Osmo har både en dekor serie til innfarging og hardvoks Fargekart.

Osmo fargekart

Osmo fargekart

Osmo fargekart

Herdins er en vannbasert beis med et bredt fargespekter som anbefales ved mørk pigmentering av bartre. Må behandles med olje eller oljebasert lak.

ekte beis herdins

 

Logg inn